Співробітники ЮФ «Дмитрієва та Партнери» зустрілись з Представниками Державної судової адміністрації України для обговорення інноваційного проекту «Електронний суд».

19.07.2013

Співробітники ЮФ «Дмитрієва та Партнери» зустрілись з Представниками Державної судової адміністрації України для обговорення інноваційного проекту «Електронний суд».

11 липня 2013 року відбулася зустріч Ольги Дмитрієвої – адвоката, Керуючого партнер ЮФ «Дмитрієва та Партнери», Президента Асоціації адвокатів України (ААУ), юристів ЮФ «Дмитрієва та Партнери», членів Комітета ААУ з кримінального права та процесу з начальником Управління з питань судового діловодства Державної судової адміністрації України Слоніцьким Олександром та Керівником проекту «Електронний суд» Самборською Олександрою.

Предметом зустрічі було обговорення реалізації в Україні проекту «Електронний суд», основний принцип якого полягає в налагодженні процесу оперативного обміну інформацією в електронному вигляді міжду учасниками судового процесу з метою  забезпечення справедливого та неупередженого правосуддя в Україні.

Співробітники ЮФ «Дмитрієва та Партнери» отримали інформацію відносно сутності проекту «Електронний суд», його етапів впровадження, перевагах для користувачів, процедур отримання електронного цифрового підпису (ЕЦП), надсилання процесуальних документів електронною поштою учасникам судового процесу, надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень.

Жваву дискусію викликали питання, які стосуються збереження конфіденційності інформації, отримання ключів та паролів.

За підсумками зустрічі юристи ЮФ «Дмитрієва та партнери» надали свої пропозиції та рекомендації відносно проекту та отримали знання, які зможуть з успіхом застосувати при веденні справ.



Замовити консультацію фахівців
Dmitrieva & Partners




Защита от автоматических сообщений*:

CAPTCHA