13 березня 2013 року пройде масштабний захід - ІІ Всеукраїнський весняний форум з цивільного права та процесу «Київська весна»

01.02.2013

13 березня 2013 року пройде масштабний захід - ІІ Всеукраїнський весняний форум з цивільного права та процесу «Київська весна»

Юридична фірма «Дмитрієва і партнери» прийме участь та виступить генеральним партнером масштабного заходу, що проводить ВГО Асоціація адвокатів України вже другий рік поспіль - ІІ Всеукраїнського весняного форуму з цивільного права та процесу «Київська весна». Даний захід представляє практичний інтерес не лише для адвокатів, що безпосередньо спеціалізуються на справах цивільного права, але і для юристів, підприємців, топ-менеджерів підприємств і організацій, де подібні питання та спори можуть виникати. У Форумі прийме участь велика кількість провідних адвокатів України, суддів, науковців, представників державних органів.

Місцем проведення незмінно залишається Софіївський Гранд Холл Готелю «Прем’єр Палац», що знаходиться у самому серці Києва за адресою бул. Т. Шевченка/вул. Пушкінська, 5-7/29.

З темами та основними доповідачами ІІ Всеукраїнського весняного форуму з цивільного права та процесу «Київська весна» Ви можете ознайомитись у програмі Форуму.

Зареєструватись на Форум Ви можете заповнивши реєстраційну форму на сайті ААУ.




Замовити консультацію фахівців
Dmitrieva & Partners




Защита от автоматических сообщений*:

CAPTCHA