Ольга Дмитрієва провела засідання Комітету з міжнародної юридично-правової інтеграції та прав людини Асоціації адвокатів України (ААУ)

08.07.2013

Ольга Дмитрієва провела засідання Комітету з міжнародної юридично-правової інтеграції та прав людини Асоціації адвокатів України (ААУ)

04 липня 2013 року Ольга Дмитрієва, адвокат, Керуючий партнер ЮФ «Дмитрієва та Партнери», Президент Асоціації адвокатів України (ААУ) провела засідання Комітету з міжнародної юридично-правової інтеграції та прав людини ААУ .

Основною метою його проведення було обговорення актуальних питань розвитку міжнародної співпраці Асоціації з представниками адвокатської спільноти інших держав.

«В рамках роботи Комітету для нас дуже важливим є вивчення досвіду та аналіз функціонування інституту адвокатури в інших державах, вироблення механізмів взаємодії та співпраці з асоціаціями Європейських країн, тому Асоціація буде підтримувати та розвивати напрям міжнародної співпраці», - зазначила Ольга Дмитрієва, Президент ААУ.

Участь у засіданні взяли також Голова Комітету з міжнародної юридично-правової інтеграції та прав людини ААУ Олена Павлова та, адвокат Тетяна Барабаш та представники Секретаріату ААУ.

Найближчим часом заходи Комітету з міжнародної юридично-правової інтеграції та прав людини Асоціації будуть доступні на сайті ААУ.

08.07.2013.jpg





Замовити консультацію фахівців
Dmitrieva & Partners




Защита от автоматических сообщений*:

CAPTCHA