Ольга Дмитрієва, Керуючий партнер ЮФ «Дмитрієва та Партнери» виступила доповідачем на II Українсько – німецькому правничому дні.

25.06.2013

Ольга Дмитрієва, Керуючий партнер ЮФ «Дмитрієва та Партнери» виступила доповідачем на II Українсько – німецькому правничому дні.

-1372165101.jpgОльга Дмитрієва, адвокат, Керуючий партнер ЮФ «Дмитрієва та Партнери», Президент Асоціації адвокатів Украины виступила доповідачем на II Українсько-німецькому правничому дні, який відбувся 21 червня 2013 р. в готелі «Воздвиженський» (м. Київ). Захід був присвячений обговоренню питань пов’язаних з верховенством права в Україні, визначенням основних сфер, цілей для професійних об’єднань юристів, пошуком консенсусу з питання поліпшення іміджу України шляхом забезпечення розвитку незалежної, прозорої судової системи та приведенням основних законів у відповідність до міжнародних та європейських стандартів.

Під час виступу в рамках сесії «Положення про адвокатуру в Німеччині та Україні», Керуючий партнер ЮФ «Дмитрієва та партнери» розповіла про структуру органів адвокатського самоврядування в Україні, їх принципах та завданнях. Також, Ольга Дмитрієва зупинилася на діяльності Вищого ревізійної комісії адвокатури України (ВРКА ), яку вона очолює.

Доповідачем було звернуто увагу на те, що ВРКА є абсолютно новим органом адвокатського самоврядування, створеним для здійснення контролю за фінансово-господарською діяльністю Національної асоціації адвокатів України та її органів.





Замовити консультацію фахівців
Dmitrieva & Partners




Защита от автоматических сообщений*:

CAPTCHA