Співробітники ДМП взяли участь у круглому столі на тему вдосконалення законодавства з питань фінмоніторингу

07.07.2010

Співробітники ДМП взяли участь у круглому столі на тему вдосконалення законодавства з питань фінмоніторингу

07 липня 2010 року Директор ЮФ «Дмитрієва та партнери», Президент ВГО «Асоціація адвокатів України» Дмитрієва О.Л. та співробітник ЮФ «Дмитрієва та партнери», адвокат  Лахтарін А.А. взяли участь у круглому столі на тему: «Вдосконалення законодавства з питань фінансового моніторингу: нова редакція Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму», що проходив у приміщенні Національної академії наук України.

У ході круглого столу Заступником Голови Державного комітету фінансового моніторингу України Фещенко О. було презентовано нову редакцію Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом». Перший заступник Міністра фінансів України Копилов О. представив нову редакцію Закону в оцінках Міністерства фінансів України.

Нагадаємо, що 18.05.2010 Верховною Радою України прийнято Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом», який набирає чинності 21.08.2010. Відповідно до вказаного Закону перелік суб’єктів первинного фінансового моніторингу значно розширився. До нього увійшли адвокати як спеціально визначені суб'єкти первинного фінансового моніторингу.



Замовити консультацію фахівців
Dmitrieva & Partners




Защита от автоматических сообщений*:

CAPTCHA