Dmitrieva & Partners стала юридичним партнером Комітету EBA з деревообробної та меблевої галузі!

19.02.2016

Dmitrieva & Partners стала юридичним партнером Комітету EBA з деревообробної та меблевої галузі!

17 лютого 2016 року підписано Меморандум між юридичною фірмою Дмитрієва та партнери та Європейською Бізнес Асоціацією (EBA) відносно партнерства з метою консолідації зусиль в рамках Комітету EBA з деревообробної та меблевої галузі.

Головною метою співробітництва буде налагодження ефективного діалогу з українською владою для сприяння прозорої розробки та реалізації правових норм, що впливають на деревообробну та меблеву промисловість.

В рамках роботи Комітету юристи Dmitrieva & Partners будуть забезпечувати членів Комітету юридичною аналітикою у сфері відповідної галузі, надавати консультації згідно запитів, надавати пропозиції щодо внесення змін до законопроектів, приймати участь у регулярних засіданнях та зустрічах. 

Співпраця Комітету та Dmitrieva & Partners буде спрямована на поліпшення законодавства у сфері деревообробної та меблевої промисловості,забезпечення рівних прозорих ринкових механізмів закупівель,співпрацю з органами державної влади, покращення існуючих  податкових норм та процедури відшкодування ПДВ, лібералізацію та дерегуляцію бізнесу в деревообробній і меблевій промисловості тощо. 




Замовити консультацію фахівців
Dmitrieva & Partners




Защита от автоматических сообщений*:

CAPTCHA