Партнер ЮФ «Дмитрієва та Партнери» виступить на V Щорічному зимовому Форумі ААУ на тему: «Забезпечення законності судових рішень»

21.09.2015

Партнер ЮФ «Дмитрієва та Партнери» виступить на V Щорічному зимовому Форумі ААУ на тему: «Забезпечення законності судових рішень»

17.09.2015.jpgОлена Костюченко, адвокат, партнер та керівник практики кримінального права ЮФ «Дмитрієва та Партнери», Голова Науково-експертної ради ААУ,. к.ю.н., доцент кафедри правосуддя юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка виступить на V Щорічному зимовому Форумі ААУ на тему: «Забезпечення законності судових рішень».

Олена Костюченко є правовим експертом USAID, членом Громадської ради при Міністерстві юстиції, Головою Науково-експертної ради та членом Правління ААУ.

Акредитована Національною асоціацією адвокатів України як доповідач заходів з підвищення кваліфікації адвокатів. Приймає активну участь у міжнародних та інших науково-практичних заходах, підготовці наукових експертних висновків кафедри правосуддя юридичного факультету та ААУ щодо проектів законодавчих актів (Кримінального процесуального кодексу України, «Про Адвокатуру та адвокатську діяльність в Україні» тощо.), запитів судових та правоохоронних органів, відзивів на дисертації та автореферати дисертацій, рецензій на навчальні посібники. Була членом Робочої групи при Міністерстві юстиції України (2014 р.) щодо внесення змін до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність».

Пані Олена приймає участь в якості тренера-викладача у семінарах-тренінгах в рамках програм підвищення професійної кваліфікації адвокатів, автор понад 90 публікацій.

Форум відбудеться 4 грудня в конференц-залі готелю «Русь».Більш детальна інформація про захід тут.




Замовити консультацію фахівців
Dmitrieva & Partners




Защита от автоматических сообщений*:

CAPTCHA